Den moderne teknologien har funnet veien inn i de fleste norske husholdninger, spørsmålet er bare til hvilken grad hver person har oppgradert hjemmet. For nå om dagen finner man det aller meste av revolusjonerte teknologi i enhver butikk, og uansett hvilken hobby eller lidenskap du har vil du finne noe spennende å kjøpe. Snakker vi golf og golfinteresse, er det en rekke ulike tilbehør du kan få tak i for å ta golfinteressen til et nytt nivå.

Golfsimulatorer på konsollene

golf-wiiKonsoller som Playstation og Xbox har lenge vært populære her i landet, og de fleste har én av dem liggende under TV-en i stua. Konsollene gir deg nemlig tilgang på hundrevis av kule spill med fantastisk 3D-grafikk som ser helt utrolig ut på storskjerm. Snakker vi golf, er det dog Nintendo Wii som er på topp. Nintendo Wii revolusjonerte nemlig konsollverdenen med sin gyrokontroll – det vil si at du må bevege på deg for å få ting til å skje på skjermen, som er en helt ny måte å kontrollere spillene på. Golfspill er som regel inkludert når du kjøper konsollen, altså er det bare å koble den opp mot TV-en og sette i gang! Gjør godt med plass rundt sofaen og sving kontrollen foran deg, akkurat som du ville gjort på golfbanen – vips, så er golfballen i luften på TV-skjermen. Slik får du muligheten til å slenge deg inn i golfens verden og utforske en rekke kjente baner, uten å gå hjemmefra. Perfekt for de som elsker golf, og som ikke vil bruke hundretusener av kroner på klubbmedlemskap og dyre flybilletter til de beste golfbanene.

Golfspill på nettet

Ikke like virkelighetstro som Nintendo Wii, men fortsatt veldig populært – golfspill på nettet tok av etter inntoget av internett og de nyeste grafikkortene. Det finnes en rekke gratis golfspill online, men mange er kjedelige og primitive. Samtidig må du styre golfslaget med musen, noe som er lite troverdig. Vil du vinne penger på golf, kan du dog prøve ut Hole in One – en populær spilleautomat med golf som tema. Du kan finne god, utfyllende informasjon om denne og andre maskiner med golf i fokus hos . Høye gevinster og tilpassede animasjoner lar deg ha det gøy mens du «spiller» golf. Perfekt for de som elsker golf som vil ha det moro med sporten også når man ikke er på golfbanen. Dessuten kan du vinne store penger, noe som aldri er ute av veien. Velger du rett nettsted å spille på, kan du til og med få gratis penger til å begynne med, slik at du får testet ut spilleautomaten uten noen som helst risiko.

Trackman Simulator

Er du en ordentlig golfelsker og skyr ingen midler for å spille golf i huset, er golfsimulatoren Trackman din desidert beste løsning. Ja, disse fabelaktige golfsimulatorene er i det dyreste laget og tar en god del plass i hjemmet, men ingen andre golfspill kommer nærmere på virkeligheten. Trackman brukes både av amatører og profesjonelle spillere – det er bare å velge den simulatoren som passer deg best. En projektor og lerret er det første du trenger, samt den smarte programvaren og spesielt utviklede golfkøllene. Deretter er det bare å stenge omverdenen ute og dyppe deg inn i den virtuelle virkeligheten som Trackman byr på.